Singapore

Londen

De eerste vluct ging naar Londen Heathrow, waar we 5 uur moesten wachten voor de aansluitende vlucht naar Singapore. Jonathan en Sasha beschouwenden de afzethekjes voor de ellendig lange security checks als raceparcourt, wat niet door alle security mensen op prijs werd gesteld, en ook niet altijd door pappa en mamma. Daarna eten bij Garfunkels (best te doen) waar Jonathan de serveerster in zwijm bracht met zijn blauwe oogjes en daarna ... wachten. 5 uur is heel lang met 2 kleine mannetjes voor wie het al lang slaaptijd is.

vlucht naar Singapore

De nachtvlucht naar Singapore was prima. Qantas blijkt voor vliegtuigeten best wat redelijks voor te zetten (lekker jonge verse Ruccola) en Sasha was blij met de filmpjes in de stoel. Jonathan sliep al voor iedereen aan boord was en heeft verder de hele vlucht, op was gepiep na als hij wakker werd van de onhandige positie waarin hij lag, geslapen. Sasha sliep na het eten. In Singapore gingen we met een grote taxi met disney-filmpjes door de sjieke straten (zeker als je dat vergelijkt met shabby Australie) naar het Hotel in Little India. De kinderen sliepen meteen, maar werden om 2 uur snachts wakker en hebben een uur of wat in de hotelkamer met lego gespeeld. Toen ze echt gingen keten hebben we ze uit elkaar gehaald en bij ieder van ons in bed gelegd waar ze verder prima sliepen.

Singapore

Van Singapore hebben we alleen Little India gezien. Na een wandeling, een tempelbezoek en een bezoek aan de de kapper waren de kinderen zo gesloopt dat we terug zijn gegaan naar het hotel en ze nog een uurtje gedut hebben. We hebben nog een poging gedaan om met de metro naar de haven te reizen, maar moesten alweer terug om naar het vliegtuig te gaan voor we aangekomen waren. De metro is voor de kinderen trouwens al een groot feest.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer