Op weg

Koffers pakken

Tot aan de laatste dag was het een vreselijk hectische tijd. Harold heeft veel last-minute regelwerk gedaan zowel wat werk betreft als ook voor de reis. Op de valreep was daar ook nog de officieuze uitreiking van zijn GZ-bul! Marloes heeft heel heel veel overuren gemaakt om het project 'vrouwen in hogere wetenschappelijke functies aan de UvT' af te ronden. En het is gelukt, er ligt een prachtig rapport waarmee ze zelf tevreden is en de opdrachtgever ook. Sasha heeft getrakteerd op school en een mooi boek gekregen van zijn schoolvrienden en vriendinnen en Jonathan heeft afscheid genomen van Dikkertje Dap. Opa's en oma's vierden nog feestjes de weekenden voor vertrek. De buren tracteerden op een verrassingsfeestje of kwamen aanwaaien terwijl we aan het pakken waren. En de telefoon ging heel vaak. Kortom, het was hectisch. Wonder boven wonder ging het pakken eigenlijk soepeltjes en zonder het gebuikelijke gestress of gekibbel. We hadden er gewoon heel veel zin in.

Schiphol

Zie ze eens stappen onze grote jongens met hun eigen koffers vol met kadootjes voor in het vliegtuig. Wat zijn ze trots. Tot onze verrassing is de hele familie van Engen op komen draven. Geweldig zo'n uitzwaaicomittee! Ruben, Jasper en Marlijn hebben heerlijk gespeeld met Sasha en Jonathan op het klimtoestel. En daar gaan we, door de douane..

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer